Com arribar als teus clients durant les fases de desescalada

Després del confinament a causa de la pandèmia, passem a les fases de desescalada.


Molts negocis han pogut obrir ja les seues portes, i uns altres, s’estan preparant per a l’obertura, intentant estar a l’altura de les circumstàncies perquè les seues instal·lacions complisquen amb totes les mesures de protecció i prevenció de la COVID-19. Però alerta, tot aquest esforç NO ES VEURÀ RECOMPENSAT si no es COMUNICA.
Ara més que mai a causa de la situació actual, ens trobem amb la dificultat de mantenir el contacte amb la clientela. Per això, amb la reobertura del nostre negoci hem d’INFORMAR de totes les mesures que prendrem per a ajudar a frenar en l’expansió del virus.
Possiblement la gran majoria de vosaltres esteu vinculats a alguna xarxa social que useu normalment en la vostra rutina (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube…). COMUNICAR i COMPARTIR són punts principals que definixen les funcions de les RRSS. Aquestes són les encarregades de reunir els diferents usuaris, malgrat el lloc i la distància, que tinguen característiques i/o gustos en comú.
Una bona manera de realitzar una correcta comunicació de les activitats realitzades actualment en el teu negoci, és a través d’aquestes xarxes socials. Són unes magnífiques eines a les quals tot el món té accés però, sabem realment traure’ls profit? Per això, és molt important que professionals del sector del màrqueting t’assessoren i recomanen quin tipus de continguts s’han de publicar per a atraure un major número de públic objectiu, com s’ha de fer i quines accions s’han de realitzar perquè no passes desapercebut en l’ampli món de la Internet.

Algunes recomanacions per a això són:

  • Mantenir la teua presència online, ara cal estar més actiu que mai. Les xarxes socials són l’eina perfecta perquè els teus clients sàpien que seguixes ací
  • Si el teu negoci t’ho permet, apunta’t a la tendència e-commerce, actualitzant el teu catàleg i venent còmodament de manera online
  • Actualitza la teua pàgina web, ha de contenir tota la informació necessària
  • Realitza campanyes en mitjans de comunicació locals o comarcals, t’ajudaran a donar a conéixer el teu negoci a un públic més pròxim

Totes aquestes recomanacions serviran per a:

  • Mostrar el teu producte, article o servei, sobretot si el teu negoci continua tancat, mantenint la teua imatge i buscant nova clientela
  • Si a causa de les fases de desescalada obriràs prompte o ja has obert, cal comunicar-lo en RRSS; són una via de comunicació importantíssima actualment. Mantingues el teu perfil actualitzat amb totes les novetats i mesures de prevenció i higiene que hages realitzat
  • Fer-los saber als teus clients com poden posar-se en contacte amb tu o realitzar les seues comandes
    Aquestes accions sempre han d’anar assessorades per un professional que t’ajude a gestionar la imatge de la teua empresa i les campanyes adequades a cada moment. Per aquesta raó, volem ajudar-vos perquè tragueu el màxim rendiment a Internet i al vostre negoci.