L’editorial torrentina Nous Tractes rep el premi a la millor difusió

Divendres passat 13 de juliol es va celebrar la XIª edició dels “Premis Vila de Massamagrell”. L’esdeveniment es va celebrar al pati del Centre Cultural i van acudir al voltant de 200 persones

El lliurament de premis va començar amb un discurs de la mà de Paco Gómez, regidor de Festes. L’encarregat d’entregar els guardons i de pronunciar uns breus discursos va ser Pep Galarza, alcalde del municipi.

Enguany, es va atorgar el premi a un mitjà de comunicació que ha contribuït en portar el nom de Massamagrell més enllà del seu terme, el periòdic comarcal Nou Horta. Nou Horta s’encarrega de difondre notícies de la comarca i arriba a més de 30 municipis. A més, també tenen el periòdic Nou Torrentí on s’informa dels esdeveniments que ocorren en el municipi de Torrent. La directora de l’empresa Nous Tractes, Jéssica Medina Campos, va pujar a l’escenari a recollir el guardó i va fer un discurs d’agraïment.

També, es van entregar diversos premis més.

Després de l’entrega de premis els assistents pogueren disfrutar d’un berenar d’orxata i granissats de llima a càrrec de l’Ajuntament.